Μία μεγάλη αποκάλυψη έγινε πριν από λίγες μέρες στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπου εκδικαζόταν η αγωγή του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα κατά της γερμανικής εφημερίδας Bild.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα έκανε λόγο για μεταφορά χρημάτων ύψους 80.000 ευρώ σε τράπεζα του Λουξεμβούργου από τον τότε αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών. Δημοσίευμα, το οποίο εκτός από τη δύσκολή πολιτική θέση που τον έφερε του δημιούργησε και έντονα οικογενειακά.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του “Secret” ο Δημήτρης Μάρδας ανέφερε στο δικαστήριο τα εξής:
«Διαταράχθηκε η οικογενειακή μου γαλήνη, καθώς η σύζυγος μου θεώρησε ότι της απέκρυψα εισοδήματα που διέθετα με αποτέλεσμα να με απειλήσει με διαζύγιο».
Τα παραπάνω επιβεβαίωσε στην κατάθεσή του ως μάρτυρας και ο σύμβουλός του. «Γνωρίζω πολύ καλά ότι εξαιτίας του συγκεκριμένου δημοσιεύματος υπήρξε πρόβλημα με την σύζυγο του κ. Μάρδα, καθώς ξαφνικά εμφανίστηκε να μην γνωρίζει την ύπαρξη ενός τέτοιου ποσού», εξήγησε ο μάρτυρας.