Την πρώτη της ανάρτηση στα social media μετά τη γέννηση του γιου της έκανε η Βίκυ Καγιά, αποκαλύπτοντας το όνομα που θα δώσει στο δεύτερο παιδί της.
Η παρουσιάστρια του «Shopping Star» γέννησε το απόγευμα του Σαββάτου, 20 Ιανουαρίου το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Ηλία Κρασσά. Η Βίκυ Καγιά λίγο μετά τη γέννα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το μαιευτήριο, στην οποία αποκαλύπτει το όνομα που η ίδια και ο σύζυγός της θα δώσουν στο γιο τους.
«Καλώς ήρθες στον κόσμο μας μικρέ Κάρολε-Ηλία…Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που ήρθες στη ζωή μας» σχολίασε η παρουσιάστρια στη φωτογραφία με τα γλυκά που προσέφερε σε όσους την επισκέπτονταν και έγραφαν πάνω το όνομα του γιου της, δηλαδή Κάρολος Ηλίας.