Για το χωρισμό του από την Ελένη Χατζίδου και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά ο Άρης Σοϊλέδης.
Ο γνωστός ποδοσφαιριστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real Life» επιβεβαίωσε το χωρισμό του από την τραγουδίστρια μετά από δύο χρόνια σχέσης. «Δεν είμαστε μαζί με την Ελένη. Έχουμε χωρίσει τις τελευταίες 15 ημέρες. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ στους λόγους του χωρισμού» δήλωσε ο Άρης Σοϊλέδης.
Ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε, επίσης, πως δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης, μιας και το τέλος στη σχέση τους είναι οριστικό. Η Ελένη Χατζίδου, από την πλευρά της, έχει επιλέξει να μην κάνει καμία δήλωση για την προσωπική της ζωή, ενώ διέψευσε και τις φήμες που την ήθελαν να έχει επιβεβαιώσει το χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη.