Home Fashion

Φιλανθρωπική εκδήλωση από το σύλλογο «Αμαρυλλίδες»

Συνεχίζοντας τις δράσεις του ο Φιλανθρωπικός όμιλος γυναικών «Αμαρυλλίδες» διοργάνωσε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν» με θέμα: «We can make it Happen».

Τα έσοδα της βραδιάς θα προσφερθούν στον σύλλογο βαρέως καρδιοπνευμονοπαθών και μεταμοσχευμένων ασθενών και στο σύλλογο «Φλόγα» παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια.

 

Στο fashion show παρουσίασαν τις νέες τους δημιουργίες, ο οίκος “Carina Caroni” , νυφικά “Alexia” , γούνες Καραχάλιος, με μοντέλα από το πρακτορείο «CRISTI MODELS AGENCY» ενώ τα χτενίσματα επιμελήθηκαν τα καταστήματα Beauty world by Despina Gavala.

 

Τη βραδιά παρουσίασε η Julia Nova και η Alice.

 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων η Πρόεδρος των Αμαρυλλίδων Νίκη Παξιμαδάκη δήλωσε :

«Σας ευχαριστώ όλους, είστε πολύτιμοι για μας και πιστεύουμε ότι όλες μαζί μπορούμε καλυτέρα μπορούμε περισσότερα!!!».

 

Επίσης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους χορηγούς, τα γυμναστήρια «Java» για την πολύτιμη βοήθεια τους, το pure goldcollagen, καθώς επίσης και το χορηγό επικοινωνίας Alfa Medical Solutions- Αδαμόπουλος.

more posts vipnews
More Fashion
Search