Το MadWalk, η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής, διοργανώνεται και φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά από το Mad. Ποιες είναι ο φετινές συμμετοχές!
Όπως κάθε χρόνο, καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας αλλά και αγαπημένα νεανικά brands θα συνυπάρξουν με αγαπημένους καλλιτέχνες στο πιο ξεχωριστό event που συνδυάζει ανατρεπτικά Live Performances με μοναδικά Fashion Shows.
Με σκοπό να ενώσει τη μόδα και την μουσική, η εκρηκτική performer και fashion icon Δέσποινα Βανδή θα αναλάβει τον ρόλο της παρουσιάστριας, αυτή την χρονιά, για να γεφυρώσει αυτούς τους δυο τόσο συγγενικούς αλλά και τόσο διαφορετικούς χώρους.
Το φετινό MadWalk 2016 by Aperol Spritz θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 στις 21.00 στις «Αποθήκες Μπήτρου».
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το 6ο MadWalk 2016 by Aperol Spritz, έχει ξεκινήσει, ο θεσμός που ενώνει τη μόδα με τη μουσική επανέρχεται. Τη Δευτέρα στις 18 Απριλίου 2016, οι “Αποθήκες Μπήτρου” θα γεμίσουν fashion δημιουργίες και μουσική.
Όπως κάθε χρόνο, καταξιωμένοι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας θα συνυπάρξουν με αγαπημένους καλλιτέχνες, σε ένα show που συνδυάζει πρωτότυπα live performances με μοναδικά fashion catwalk.
Την παρουσίαση του Madwalk 2016 by Aperol Spritz αναλαμβάνει η superstar Δέσποινα Βανδή, η οποία θα βάλει και την «υπογραφή» της στο φαντασμαγορικό finale του show.
Καλλιτέχνες και σχεδιαστές επιφυλάσσουν ένα εντυπωσιακό show με συνεργασίες που θα συζητηθούν:
- Apostolos Mitropoulos με την Καίτη Γαρμπή,
- Deux Hommes με τον Steven Τριανταφύλλη από τους My excuse & Αθηνά Οικονομάκου,
- Dimitris Petrou με την Demy,
- MI-RO με τον Χρήστο Χολίδη,
- PARTHENIS με την Idra Kayne και τον Θοδωρή Μαυρογιώργη από τους Wedding Singers,
- Loukia Kyriakou με την Ευριδίκη και τον Αναστάσιο Ράμμο,
- Stelios Koudounaris με την Τάμτα,
- Axel με τους Onirama,
- BSB με τους Playmen και τον Christos Mastoras από τις MEΛΙSSES,
- Despina Vandi Collection με τον Sergey Lazarev,
- MED με τον Κώστα Μαρτάκη,
- Τsakiris Mallas με ένα Special Act
- και η Ελένη Φουρέιρα σε ένα special fashion act με φιλανθρωπικό χαρακτήρα σε συνεργασία με την BSB, όπου τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά.