Έλληνες και διεθνείς σχεδιαστές, παρουσίασαν τις προτάσεις τους για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2011-12, στο πλαίσιο της 9ης Athens Xclusive Designers Week,που πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής.
Ο Έλληνας σχεδιαστής, Stephan Caras, με εμπειρία σε διεθνείς οίκους μόδας όπως Guy Laroche,Biba και Hermes, έχει διακριθεί από το Hong Kong έως τη Νέα Υόρκη με τον οίκο υψηλής ραπτικής που διατηρεί στο Τορόντο του Καναδά, παρουσίασε εκπληκτικές δημιουργίες στο κοινό, ενώ μετά την επίδειξη ακολούθησε πάρτι στο T-Palace.
Η σχεδιάστρια Ρίτα Αττάλλα παρουσίασε για τρίτη φορά στην AXDW την συλλογή της “Ratt by Rita Attalla”, με κομψές δημιουργίες που αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα ενώ το highlight της νέας συλλογής της είναι τα μεταλλικά φερμουάρ. Τους σχεδιαστές τίμησαν με την παρουσία τους πιστές πελάτισσες καθώς και εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό χώρο.
Η σχεδιάστρια Ρίτα Αττάλλα ανάμεσα στα μοντέλα της
Ο σχεδιαστής Stephan Caras με τις Εύα Λάσκαρη, Ανδριανή Τσάφου, Όλγα Φαρμάκη
Η Ανδριανή Τσάφου με δημιουργία του Stephan Caras
Stephan Caras-Κυριάκος Καράς με τα μοντέλα
Την επίδειξη μόδας παρακολούθησαν οι Vegas
Η Βάνα Μπάρμπα με τον Κωνσταντίνο Χατζή
Η Κατερίνα Καινούριου με τη Βίκυ Βαραμίλη
Μάγκυ Χαραλαμπίδου
Εύα Λάσκαρη
Δημιουργία του Stephan Caras
Δημιουργία της Ρίτας Αττάλλα










