Με ενδιαφέρουσες προτάσεις για την επόμενη σεζόν, αλλά και λαμπερούς celebrities που απογείωσαν με την παρουσία τους την πασαρέλα συνεχίστηκε για 3η μέρα η 9η Athens Xclusive Designers Week.
Στην πασαρέλα, απολαύσαμε μοναδικές προτάσεις από τους Έλληνες και ξένους σχεδιαστές:
H Andreea Tincu & Sense παρουσίασε μία συλλογή με γεωμετρικά σχήματα, maxi φορέματα και φούστες σε γραμμή άλφα καθώς και παντελόνια σε αυστηρές γραμμές ενώ τα χρώματα που κυριαρχούσαν ήταν το γκρι, το λευκό και το μαύρο.
O Stephan Caras παρουσίασε υπέρκομψες βραδυνές τουαλέτες σε έντονα χρώματα καθώς και κοστούμια για δυναμικές γυναίκες. Η πανέμορφη Όλγα Φαρμάκη, π έκανε το φινάλε το show φορώντας μια καταπληκτική τουαλέτα σε γκρι ασημί τόνους.
Το δίδυμο των Celebrity Skin εξέπληξε το κοινό με τις φουτουριστικές δημιουργίες του που χαρακτηρίζονταν από τα έντονα παιχνίδια με όγκους και ντραπαρίσματα ενώ τα κυρίαρχα χρώματα ήταν το μαύρο και το γκρι. Η συλλογή παρουσιάστηκε και με την συμμετοχή των: Άντας Λιβιτσάνου, Ελεονώρας Ζουγανέλη, Ησαϊα Ματιάμπα, Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, Αντιγόνης Ψυχράμη.
Το δίδυμο Christine & Joe παρουσίασε θηλυκές και σέξι δημιουργίες που απευθύνονται σε γυναίκες με άποψη ενώ το φινάλε της επίδειξης έκανε η Ιωάννα Σουλιώτη με ένα εντυπωσιακό maxi φόρεμα.
Η σειρά RATT by Rita Attalla παρουσίασε κομψές δημιουργίες που αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα, σε τόνους του μαύρου, του off white και του μπεζ. Το highlight της νέας συλλογής ήταν τα μεταλλικά φερμουάρ.
Την ημέρα έκλεισε ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής Angelos Frentzos με ένα ιδιαίτερο concept show μαζί με την ομάδα Zand the Band, σε μια παραλλαγή της επιτυχημένης παράστασης Musicall, με leading performer την Εβελίνα Παπούλια, παρουσιάζοντας γυναικεία αλλά και ανδρικά ρούχα.
Εβελίνα Παπούλια
Άντα Λυβιτσάνου
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου
Ελεονώρα Ζουγανέλη
3η μέρα AXDW: Με λαμπερά αστέρια στην πασαρέλα..
Ειρήνη Παπαδοπούλου
Άντρεα Τίνκου ανάμεσα στα μοντέλα
Τόλης Σκουλαριώτης, Στέλλα Γρηγοριάδου, Ιντάσιο
Τίνα Χουράφη, Πέννυ Χουράφη, Κλαούντια Ντε Λα Φλορ
Αννίτα Ναθαναήλ, Μάντα Παπαδάκου, Ορθούλα Παπαδάκου
Ιωάννα Σουλιώτη, Χριστίνα Παππά, Ίνα Παλαμά, Τζο Τόγκου, Ειρήνη Παπαδοπούλου
Μοντέλα κατά τη διάρκεια του show
Εντυπωσιακά show στην πασαρέλα