Home Fashion

Λαμπερές παρουσίες στη 15η Athens Xclusive Designers Week

Νέοι σχεδιαστές μόδας, φρεσκάδα, δημιουργικότητα, 3 σημαντικά βραβεία και μια άκρως επιτυχημένη τελετή απονομής με παρουσιαστή τον Νίκο Αναδιώτη έδωσαν λάμψη στη 2η μέρα της Athens Xclusive Designers Week!

 

Πλήθος καλεσμένων κατέκλυσε για 2η μέρα το Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής για τις επιδείξεις της Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week, για να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις των collection 14 νέων σχεδιαστών για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 -2015 αλλά και την απονομή των New Designers Awards με παρουσιαστή τον εντυπωσιακό Νίκο Αναδιώτη.

 

 

12 νέα ταλέντα της σχεδιαστικής σκηνής παρουσίασαν τις συλλογές τους και διαγωνίστηκαν για σημαντικά βραβεία: Stavrianna Georgiadi, Nella Ioannou, Sinister, Leon by Ilias Wia, Nikolaos Tsironis, King & Queen, Sandy Antoniou, TwoAs, Ellen S. & F. Erotokritos, Blondie.e, Anastasia Dosi, Storydrops by Electra Vasileiou. Λίγο πριν τη μεγάλη απονομή η περσινή νικήτρια του Best New Designer, Loukia Kyriakou, και η περσινή νικήτρια του Best Trendsetter, 180Degrees, παρουσίασαν τις ολοκληρωμένες συλλογές τους! Η Loukia Kyriakou παρουσίασε μια συλλογή με βασικά στοιχεία τη λευκή δαντέλα και τα χρώματα nude, μπλέ και κόκκινο ενώ το brand 180Degrees παρουσιάσε δημιουργίες με μοναδικά prints που φοριούνται με πολλούς τρόπους!

 

 

Στην κριτική επιτροπή για την αξιολόγηση των διαγωνιζόμενων συμμετείχαν η κα Βίκυ Καγιά, ιδρύτρια του Fashion Workshop, η κα Annabelle Dos Santos, διευθύντρια επικοινωνίας του γαλλικού οίκου μόδας Cacharel, η κα Dominique Fantaccino, Country Manager των H&M για Ελλάδα και Βουλγαρία, η κα Κατερίνα Γκούμα, ιδιοκτήτρια και σχεδιάστρια του label “Underground”, η κα Σόνια Καζόνι, Product Manager του περιοδικού People στην Ελλάδα, η κα Genevieve Majari, φωτογράφος και administrator και η κα Claire Ardhuin, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του γαλλικού οίκου Cacharel.

 

Η διοργανώτρια της Athens Xclusive Designers Week, Τόνια Φουσέκη, κατά την ομιλία της στην τελετή απονομής, συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες για τις παρουσιάσεις τους και μίλησε για την υποστήριξη της διοργάνωσης προς τους Έλληνες σχεδιαστές αλλά και τη σπουδαιότητα της ανάδειξης Νέων ταλέντων,από την ίδρυσή της.

 

 

Πολλοί επώνυμοι επισκέφθηκαν την AXDW: Βίκυ Καγιά, Γιώργος και Έλενα Ντάβλα, Λάουρα Νάργες, Δημήτρης Δαλάκος, Μαρία Ηλιάκη, Νόνη Δούνια, Στέλλα Γιαμπουρά, Νίκος Αναδιώτης, Μιχάλης Ζαμπίδης, Shaya, Ευριδίκη,, Γιώργος Μανίκας, Κώστας Φραγκολίας, Στέλλα Δημητρίου, Γιάννης Σπαλιάρας κ.α.

more posts vipnews
More Fashion
Search