Home Fashion

Βασίλης Ζούλιας: “Να κάνουμε υπομονή και να παραμείνουμε σπίτι!”

Ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε διαδικτυακά στον αέρα της εκομπής της «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του Open. H οικοδέσποινα της εκπομπής Φαίη Μαυραγάνη η οποία είχε παρακολουθήσει τον γνωστό μόδιστρο στο instagram να υποστηρίζει το # μένουμε σπίτι τον ρώτησε πως αντιμετωπίζει την περίοδο αυτή και προσωπικά αλλά και ως επιχειρηματίας στο χώρο της μόδας.

Ο καταξιωμένος δημιουργός είπε ότι όπως όλοι οι Ελληνες έτσι κι αυτός περνάει αυτή την περίοδο με σκεπτικισμό και υπομονή, έκλεισε τα μαγαζιά του έστειλε τους ανθρώπους που δουλεύανε γι΄αυτόν στα σπίτιά τους- χωρίς φυσικά να τους απολύσει και δίνοντάς τους το 15νθημερό τους- για να μην μετακινούνται με τα μέσα και να είναι όλοι τους ασφαλείς.

Είπε στην δημοσιογράφο” Συγχαίρω τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα μέτρα που πήρε καθώς και την υποστήριξη που ανήγγειλε οτι θα προσφέρει στις επιχειρήσεις, Ένιωσα ασφάλεια που άκουσα τα μέτρα! Αυτή την περίοδο, μετά από την 10χρονη ελληνική κρίση της οικονομίας, πήγαινα επιτέλους πολύ καλά, αλλά αποφάσισα να προσαρμοστώ στα μέτρα της περιόδου μέχρι να περάσει κι αυτό!”

Όταν τον ρώτησε η Φαίη Μαυραγάνη πως πιστεύει οτι θα είναι η αγορά όταν περάσει αυτή η περίοδος, ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε με αισιοδοξία και πρότεινε: “Οι Ελληνίδες να στηρίξουν την ελληνική αγορά και να αγοράσουν ελληνικά προϊοντα”

more posts vipnews
More Fashion
Search