Με ένα μικρό πάρτυ έκπληξη που έκανε για τους φίλους και συνεργάτες στη σκηνή του «Σταυρού του Νότου», η Ελεονώρα Ζουγανέλη γιόρτασε τα γενέθλιά της.
Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της album με τίτλο “Μετακόμιση τώρα” και την έναρξη των εμφανίσεών της στον Σταυρό του Νότου, η δημοφιλής τραγουδίστρια, θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της ημέρας με τους στενούς της συνεργάτες.
Έτσι κατά τη διάρκεια της πρόβας generale, διοργάνωσε ένα μικρό πάρτυ και έσβησε τα κεράκια με αφορμή τα γενέθλιά της το vipnews ήταν εκεί.
Εκεί βρέθηκε και η μητέρα της Ισιδώρα Σιδέρη, η οποία καμαρώνει για την εξέλιξη της πορείας της κόρης της.
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ξεκινά της εμφανίσεις της στον Σταυρό του Νότου αύριο Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου και για κάθε Σάββατο.
Μαζί της οι καταξιωμένοι σολίστες: Ευριπίδης Ζεμενίδης-κιθάρα -τραγουδι, Βαγγέλης Στεφανόπουλος- πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος-τύμπανα, Παρασκευάς Κίτσος -Μπάσο, Νίκος Πασσαλίδης-Μπουζούκι, ούτι.
Την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο Ευριπίδης Ζεμενίδης ενώ την επιμέλεια του προγράμματος έκανε ο Μίνως Θεοχάρης.



