Home Clubbing

Ποιους είδαμε στην πρεμιέρα Θεοδωρίδου- Ρόκκου;

Σε μια λαμπερή πρεμιέρα στο Kέντρο Αθηνών το βράδυ της Παρασκευής, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Στέλιος Ρόκκος, Κώστας Μαρτάκης και Θωμαή Απέργη, διασκέδασαν πολλούς «επώνυμους» που βρέθηκαν εκεί. Από νωρίς το βράδυ, παρατηρήθηκε κοσμοσυρροή έξω από το νυχτερινό κέντρο καθώς ήταν μια από τις πλέον αναμενόμενες πρεμιέρες της νυχτερινής Αθήνας.

 

Και όλοι οι συντελεστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να διασκεδάσουν τους θαμώνες, μεταξύ των οποίων υπήρχαν πολλοί εκπρόσωποι της showbiz.

 

Μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στο Αθηνών Αρένα διακρίναμε τους: Υβόννη Μπόσνιακ, Γιάννη Λάτσιο, Κατερίνα Γκαγκάκη, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με τον σύζυγό της, Μιμή Ντενίση, Σόφη Πασχάλη, Ζέτα Δούκα, Χάρη Σιανίδη, Τζένη Τζιβεριώτη- Τσακουμάκου, Κάλλι Τσιλίδου, Νόνη Δούνια, Στέλλα Δημητρίου κ.α.

more posts vipnews
More Clubbing
Search