Η Κέλλυ Κελεκίδου άφησε για λίγο τις πρόβες στο Dancing With The Stars και έκανε μία και μοναδική live εμφάνιση χθες το βράδυ (19/12) στο Sideradiko…
Η γνωστή τραγουδίστρια ξεσήκωσε τους θαμώνες, που είχαν γεμίσει από νωρίς ασφυκτικά το χώρο, με τις μεγάλες επιτυχίες της, αλλά και με αγαπημένα τραγούδια.
Όσοι βρέθηκαν στο Sideradiko απόλαυσαν μια ξεχωριστή βραδιά σε ελληνικούς ρυθμούς και special Radio Dj Set από τον Δημήτρη Μηλιόγλου.
Όμως στόχος του event δεν ήταν μόνο η διασκέδαση, αλλά και η προσφορά σε ανθρώπους που ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.
Άλλωστε η Κέλλυ φρόντισε από νωρίς να ενημερώσει τους φίλους της για τον «καλό σκοπό» της βραδιάς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter:
“Σας περιμένω απόψε σε μια μοναδική συναυλία στο Σιδεράδικο στο Παγκράτι. Στηρίζουμε όλοι αυτές τις ημέρες τις οικογένειες που έχουν ανάγκη!
Μέρος των εσόδων από την σημερινή συναυλία θα πάει σε οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.” έγραψε στο μήνυμά της.