Μια βραδιά φίλων γεμάτη… φως, αγαπημένα πρόσωπα, λαμπερές παρουσίες έζησαν πριν από λίγες ημέρες, οι θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού ΦΩΣ, καθώς για άλλη μια φορά η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχθηκαν στην σκηνή αγαπημένους τους φίλους.
Το παρών έδωσαν ο Δημήτρης Κοντολάζος μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη οι οποίοι διασκέδασαν αλλά και ανέβηκαν στην πίστα να τραγουδήσουν.
Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η εξομολόγηση του Γιώργου Τσαλίκη για το πόσο τον έχει στιγματίσει το τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους «Στα υπόγεια είναι η θέα» καθώς το τραγουδούσε σε συγγενικό του πρόσωπο σε μια δύσκολη οικογενειακή στιγμή. Ο τραγουδιστής μάλιστα ερμήνευσε το αγαπημένο του τραγούδι κάνοντας το κοινό να συγκινηθεί.
Άλλη μια ευχάριστη έκπληξη, ήταν η εμφάνιση του Δημήτρη Κοντολάζου στην σκηνή, ο οποίος τραγούδησε μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου αγαπημένες επιτυχίες.
Εκεί ήταν για να απολαύσουν τους αγαπημένους καλλιτέχνες η Τάμτα, ο Γιώργος Ντάβλας, η Μαλού και ο ηθοποιός Δημήτρης Μαυρόπουλος.