«Η σελίδα μου στο Facebook θα είναι ανενεργή γιατί το βαρέθηκα. Με αρρώστησαν τα social media.
Βαρέθηκα ακόμα και το τηλέφωνό μου. Θα πάω να περπατήσω, να βγω για έναν καφέ με φίλους, να διαβάσω ένα βιβλίο. Σας ευχαριστώ όλους και να έχετε μια όμορφη ημέρα. Δεν το κλείνω. Απλά δεν θα ασχολούμαι με αυτό.
Είναι όμορφα έξω και θέλω να δω τους φίλους μου στην πραγματική ζωή και να τους μιλήσω, και να ζήσω όπως πριν έρθουν όλα αυτά τα πράγματα στη ζωή μου. Τότε που τα διαζύγια ήταν σπάνια και οι άνθρωποι έμεναν μαζί. Και ήμαστε ευτυχισμένοι.
Δείτε γύρω σας, όλοι πληκτρολογούν. Δεν μιλάμε πια. Κάθεσαι σε ένα εστιατόριο και όλοι στέλνουν μηνύματα, βγάζουν selfies και… άστα να πάνε», έγραψε στον λογαριασμό της η τραγουδίστρια, Μάρω Λύτρα, δηλώνοντας την αγανάκτησή της για τον τρόπο που έχουν εισβάλει τα social media στη ζωή μας.