Τόσο στο σανίδι ως ηθοποιός όσο και στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια έχει διαπρέψει. Πολλοί μάλιστα αναφέρουν ότι ανήκει στους καλοπληρωμένους επαγγελματίες της εποχής. Τι λέει, όμως, για αυτό η Ζέτα Μακρυπούλια;
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «You», δήλωσε τα εξής:
Η Ζέτα Μακρυπούλια ανήκει στα καλοπληρωμένα πρόσωπα της showbiz, λόγω ταλέντου και ονόματος. Λεφτά της έχουν φάει από το χώρο;
«Φυσικά και μου χρωστάνε χρήματα και έχω δουλέψει και τζάμπα γιατί μπορεί να το ήθελα και να γούσταρα τη δουλειά και έχω αντιμετωπίσει προβλήματα με συνεργασίες και έχω βρει εμπόδια μπροστά μου… Αυτός ο χώρος δεν είναι ροζ! Τα έχω ζήσει αυτά απλώς δεν μένω εκεί».
Δουλεύεις από πολύ μικρή… Με τα χρήματα που έβγαζες βοηθούσες στο σπίτι;
«Βέβαια και βοηθούσα. Δεν ήταν στρωμένα με ροδοπέταλα τα πράγματα, αλλά τα καταφέρναμε. Έχω περάσει διάφορες φάσεις με την οικογένεια, που ήμασταν καλά οικονομικά, και πιο δύσκολα, αλλά πάντα βοηθάμε ο ένας τον άλλον».
Είναι σκληρό ένα παιδί να δουλεύει από τα 13 του;
«Τώρα κοιτώντας πίσω μπορώ να σου πω «ναι». Είναι πάρα πολλοί οι κίνδυνοι, απλώς εμένα, επειδή τότε είχα άγνοια και ήμουν πάρα πολύ μικρή και αθώα, δεν με ακουμπούσαν».
Ναρκωτικά, σεξουαλική παρενόχληση…
«Όχι ποτέ! Το πιστεύεις; Και δεν είναι ότι δεν το έχω ακούσει. Νομίζω, πως δεν έδινα την άδεια».