Την πρώτη φωτογραφία του μωρού του έδωσε στη δημοσιότητα το ζεύγος Shakira – Gerard Piqué, σκοπεύοντας ωστόσο μέσω αυτής της κίνησης, να ενισχύσουν τις προσπάθειες της Unicef.
Η Shakira και ο Piqué ανήρτησαν στο διαδίκτυο την πρώτη φωτογραφία του μωρού που έφεραν στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες.
Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση και να ανεβάσουν με τη σύζυγό της στο προσωπικό τους site και τη σελίδα της στο Facebook τη φωτογραφία του μωρού τους, ζητώντας από όσους τη δουν να προχωρήσουν παράλληλα σε δωρεές.
Πιο συγκεκριμένα ζήτησαν από τους θαυμαστές τους να κάνουν δωρεές στη Unicef στο όνομα του μικρού Milan και να βοηθήσουν τις προσπάθειες του οργανισμού.
«Ελπίζουμε ότι στο όνομά του άλλα λιγότερο προνομιούχα παιδάκια του κόσμου, θα μπορέσουν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες από τις δωρεές σας» ανέφερε το ζευγάρι σε ανακοίνωσή του.