Τη μεγάλη της αγάπη για την Ελλάδα και το ελληνικό φαγητό, επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, προσλαμβάνοντας αυτή τη φορά έναν Έλληνα σεφ.
Ο λόγος για τον Γιάννη Τόμπα, ο οποίος πλέον θα μαγειρεύει αποκλειστικά για την ίδια και την οικογένειά της.
Όπως μάλιστα ανέφερε σε συνέντευξή του ο σεφ που πλέον ζει μόνιμα στην Αμερική: «Πριν από περίπου έναν μήνα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μου έστειλε email, λέγοντας ότι είχε ακούσει τα καλύτερα για μένα και ότι οι δημιουργίες μου είναι καθαρά ελληνικές! Οταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο άρχισε να μου εκθειάζει την Ελλάδα, το φαγητό, τους ανθρώπους! Η ίδια μιλάει λίγα ελληνικά. Είναι πολύ απλή και ακομπλεξάριστη. Με ρώτησε αν είμαι διαθέσιμος να με “προσλάβει” και βέβαια είπα “ναι”!»
Ποια θα είναι όμως ακριβώς τα καθήκοντά του; «Θα πηγαίνω τρεις φορές την εβδομάδα να της μαγειρεύω, καθώς και κάποιες μέρες έξτρα όταν έχει καλεσμένους». Ενώ όπως πρόσθεσε, της αρέσει το απλό ελληνικό φαγητό, σαν αυτό της ταβέρνας αυτό δηλαδή που τρώνε οι Ελληνες στην καθημερινότητα τους και όχι τα fancy.
«Είναι πολύ καλός άνθρωπος, πολύ απλός και τελείως ακομπλεξάριστη. Η συνεργασία μας είναι άψογη! Εξίσου πολύ καλός είναι και ο άντρας της, ο ηθοποιός Μάθιου Μπρόντερικ. Είναι μία από τις καλύτερες οικογένειες που έχω δουλέψει!», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ενώ όταν ρωτήθηκε ποια είναι τα αγαπημένα της φαγητά, ανέφερε: βλίτα βραστά με λεμόνι και ελαιόλαδο, φάβα, σπανακόπιτα, πατάτες λεμονάτες, αρνίσια παϊδάκια, κεφτεδάκια, λαχανοντολμάδες και ντολμαδάκια γιαλαντζί και άφθονη ελληνική σαλάτα. Όσον αφορά τα γλυκά,μπακλαβά και ραβανί.