Home Celebrities

Rosie Huntington -Whiteley: Όταν ήμουν 15 , έμοιαζα στην Ugly Betty!

Αποκαλύψεις που εκπλήσσουν και μια φωτογράφηση που ενθουσιάζει, επιφυλάσσει η Rosie Huntington-Whiteley στους αναγνώστες του αμερικανικού «Harper’s Bazaar». Το εκπληκτικής ομορφιάς μοντέλο και ηθοποιός, αποκαλύπτει μάλιστα ότι όταν την μικρή ήταν «ασχημόπαπο».

Μπορεί να έκανε το μεγάλο «μπαμ» με τη συμμετοχή της στην τρίτη ταινία του “Transformers” όμως εδώ και χρόνια συγκεντρώνει τα φλας των φωτογράφων καθώς είναι περιζήτητο μοντέλο.

Αυτό επίσης που δεν ξέραμε για την εκπληκτικής ομορφιάς Rosie Huntington-Whiteley είναι ότι ως μικρό κορίτσι ήταν πολύ άσχημο.

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε η ίδια μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό «Harper’s Bazaar» στο οποίο δήλωσε: “Όταν ήμουν 15, έμοιαζα στην Ugly Betty”. Η 24χρονη καλλονή από τη Μεγάλη Βρετανία, μπορεί να ενθουσιάζει με τη φωτογράφισή της στο περιοδικό, ωστόσο δηλώνει στη συνέντευξη της ότι μικρή φορούσε σιδεράκια, τόνους make up και δεν ήταν καθόλου ποθητή.

Ρωτήθηκε επίσης και το κατά πόσον ήταν εύκολη η μετάβαση από το χώρο του μόντελινγκ στο χώρο του κινηματογράφου.

Και η απάντησή της απόλυτα ειλικρινής: “είναι ενδιαφέρον να μετακινείσαι από το μόντελινγκ όπου οι γυναίκες κινούν τα νήματα, σε ένα κόσμο όπου οι σπουδαίοι γυναικείοι ρόλοι είναι λίγοι και ο ανταγωνισμός πολύ πιο έντονος και σκληρός”.

 

 

 

Rosie Huntington -Whiteley: Όταν ήμουν 15 , έμοιαζα στην Ugly Betty!

 

 

Rosie Huntington -Whiteley: Όταν ήμουν 15 , έμοιαζα στην Ugly Betty!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

more posts vipnews
More Celebrities
Search