Φανατική υποστηρίκτρια του Barack Obama δηλώνει η Eva Longoria, η οποία βρέθηκε στο συνέδριο των Δημοκρατικών αναστατώνοντας όπως ήταν αναμενόμενο, τον ανδρικό πληθυσμό.
Η διάσημη ηθοποιός, με κάθε δημόσια παρέμβασή της, στηρίζει την υποψηφιότητα Obama και πάντα πρωτοστατεί σε εκδηλώσεις που γίνονται από τους Δημοκρατικούς.
Όπως ήταν αναμενόμενο, βρέθηκε και στην πρώτη μέρα του συνεδρίου των Δημοκρατικών στο οποίο μίλησε και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Michelle Obama.
Η παρουσία της δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητη και πολλοί ήταν οι σύνεδροι που εντυπωσιάστηκαν από τη Λατινική της ομορφιά.
Η Eva Longoria δεν ήταν όμως η μόνη διάσημη που βρέθηκε στο συγκεκριμένο συνέδριο, καθώς όπως είναι γνωστό, ο Barack Obama έχει πολλούς υποστηρικτές στο καλλιτεχνικό χώρο.
Η ηθοποιός ανέβασε στον λογαριασμό της στο twitter και μια φωτογραφία από το συνέδριο, στην οποία τη βλέπουμε με τις εξίσου γνωστές ηθοποιούς Ashley Judd και Alfred Woodard. Η τελευταία μάλιστα, όπως αναφέρει η Eva Longoria, δάκρυσε μετά την ομολογουμένως, πολύ καλή ομιλία της Michelle Obama.