Στην Αθήνα βρέθηκε για λίγες ημέρες η Ece Vahapoglu, η πιο διάσημη παρουσιάστρια της Τουρκίας προκειμένου να πάρει μέρος στον Μαραθώνιο, ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα την πόλη.
Η γνωστή παρουσιάστρια καθόλη τη διάρκεια της παραμονής της στην πρωτεύουσα φρόντισε να απολαύσει την παραμονή της στη χώρα μας και να μοιραστεί τις εντυπώσεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας πολλές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.
Επίσης μίλησε και σε ελληνικά κανάλια, εμφανίστηκε στο κανάλι Έψιλον και την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη “Με το καλημέρα”, απόλαυσε το φαγητό της σε εστιατόριο στην Πλάκα και φυσικά γνώρισε από πρώτο χέρι και τη νυχτερινή Αθήνα.