Home Celebrities

Catarina Sikiniotis: Δείτε την Ελληνικής καταγωγής καλονή με το μαγιό της !

Η πανέμορφη Μις Πορτογαλία 2013, Catarina Sikiniotis είναι Μυκονιάτισσα! Ο πατέρας της είναι από το κοσμοπολίτικο νησί και η μητέρα της Πορτογαλίδα, ενώ η ίδια επισκέπτεται κάθε χρόνο την Μύκονο

 

Το ελληνικό καταγωγής μοντέλο ήταν προσφάτως στην Τουρκία, όπου συμμετείχε σε διαγωνισμούς ομορφιάς και κατέκτησε τους τίτλους «Μις 7 Ήπειροι και « Ωραιότερο Πρόσωπο».

Μετά από μία εβδομάδα, η εντυπωσιακή καλλονή θα ταξιδέψει στο Λοδίνο για να λάβει μέρος στο «Μις Κόσμος 2014», το μεγαλύτερο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς – που συμμετέχουν 150 κορίτσια από όλο τον κόσμο- και θα κάτσει ένα μήνα.

Η Catarina σε σενέντευξη που έδωσε στο Mykonos TV αποκάλυψε πως ακόμη δεν έχει βρεθεί κάποιος άντρας να τη συγκινήσει , καθώς η ίδια είναι πολύ απορροφημένη με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αλλά και με τις σπουδές της.

Είπε μάλιστα ότι, αν και βρίσκεται σε διακοπές έχει φέρει μαζί της και τα βιβλία της – είναι στο δεύτερο έτος της Νομικής –για να διαβάσει, κάτι που είναι μάλλον ακατόρθωτο όταν βρίσκεται κανείς στη Μύκονο.

Τέλος δήλωσε ότι περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία να βρεθεί στο Λονδίνο καθώς ελπίζει να καταφέρει να κερδίσει κάποιο τίτλο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς

more posts vipnews
More Celebrities
Search