Home Celebrities

Τζάνις Ντίκινσον: Κατήγγειλε τον Μπίλ Κόσμπι για βιασμό!

Ακόμη μια μαρτυρία έρχεται να προστεθεί σε αυτές που ήδη έχουν ήδη καταγραφεί και καταγγέλλουν τον Μπίλ Κόσμπι για βιασμό. Αυτή τη φορά όμως έρχεται από ένα διάσημο πρώην τοπ μόντελ, την Τζάνις Ντίκινσον.

Υπήρξε ένα από το πιο γνωστά μοντέλα της δεκαετίας του ΄80 με πολλά εξώφυλλα και χιλιόμετρα στις πασαρέλες.

 

 

Ωστόσο τα όσα αποκάλυψε με συνέντευξή της στο «Entertainment Tonight» πραγματικά προκαλούν αίσθηση. Και αυτό γιατί η Τζάνις αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι ο διάσημος ηθοποιός το 1982, μετά από δείπνο που είχαν στη λίμνη Ταχόε, της έριξε στο κρασί της ένα χάπι και λίγο αργότερα εκείνη λιποθύμησε.

 

 

«Το τελευταίο που θυμάμαι είναι ο Μπιλ Κόσμπι να φοράει μία ρόμπα, να τη βγάζει και να ανεβαίνει πάνω μου. Και μετά θυμάμαι πολύ πόνο. Το επόμενο πρωί, ξύπνησα και δεν φορούσα τις πιτζάμες μου. Θυμάμαι ότι πριν λιποθυμήσω σκέφτηκα ότι δέχθηκα σεξουαλική επίθεση».

 

 

Με αυτή τη συγκλονιστική εμπειρία, το διάσημο πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια προσθέτει ακόμη μια καταγγελία στις όσες από το 2005 έχουν συγκεντρωθεί για τον ηθοποιό και στις περισσότερες κοινό στοιχείο είναι το ποτό και αυτό που έριχνε σε αυτό, για να τις υπνωτίζει.

 

 

Όσο για τον λόγο που η ίδια δεν το είχε μέχρι σήμερα αναφέρει σε κανένα, η Τζάνις υποστήριξε ότι ήθελε το γεγονός να το συμπεριλάβει στα απομνημονεύματά της, που κυκλοφόρησαν το 2002, αλλά οι δικηγόροι του Κόσμπι την ανάγκασαν να μην το κάνει.

more posts vipnews
Top Stories
More Celebrities
Search