Home Celebrities

Νεκτάριος Νικολόπουλος: Αγωγή για την αναστολή λειτουργίας της Υδρούσας

 

Στη Δικαιοσύνη απευθύνεται ο επιχειρηματίας, Νεκτάριος Νικολόπουλος, κατά της απόφασης του δημάρχου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, να ανασταλεί η έναρξη λειτουργίας της Υδρούσας.

 

Πρόκειται για το μικρό νησάκι απέναντι από τη Βουλιαγμένη, όπου ο σύζυγος της παρουσιάστριας Κατερίνας Λάσπα, είχε καταφέρει να πάρει υπό την κατοχή του, προκειμένου να το εκμεταλλευθεί τουριστικά.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Γιάννη Παγορόπουλου που εκπροσωπεί τον Νεκτάριο Νικολόπουλο, αναφέρονται τα εξής:

«Αθήνα 11.8.2015
Κατατέθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, αγωγή του κου Νεκτάριου ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ και του κου Κωνσταντίνου ΣΕΛΙΜΗ, εταίρων της Ι.Κ.Ε εταιρείας με την επωνυμία «ΥΔΡΟΥΣΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ» κατά του Δημάρχου Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, για την ανόρθωση της ηθικής βλάβης που θεωρούν ότι υπέστη η τιμή και υπόληψή τους από την συκοφαντική δυσφήμηση στην οποία προέβη αυτός, σε βάρος τους, παρουσιάζοντας τους στη συνέντευξη που παρεχώρησε την 26.5.2015 στο τηλεοπτικό κανάλι Ε, ως αντικοινωνικά στοιχεία, που δήθεν διέφθειραν μια σειρά από κρατικούς λειτουργούς για να επιτύχουν την αδειοδότηση της καθ’ όλα νόμιμης επιχείρησης τους, ή όταν ομολόγησε απροκάλυπτα το σχεδιασμό «ποινικοποίησης» της υπόθεσης στη συνεδρίαση του δημοτικού του συμβουλίου την 29.10.2014.»

more posts vipnews
More Celebrities
Search