Home Celebrities

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν αξίζω τέτοιο πόλεμο

 

«Καθημερινά μπορεί να πω χίλια καλά για κόσμο και για τηλεοπτικά πρόσωπα στην εκπομπή και ξαφνικά να πεις ένα αρνητικό χωρίς να έχεις θίξει τον άλλον,

απλά να είπες ότι εκείνη τη στιγμή θεώρησες κάτι ατόπημα. Μπορεί να έχω στεναχωρήσει κάποιον, όπως κι εμένα με έχουν στεναχωρήσει σε πάρα πολλές εκπομπές και έχουν ακουστεί φρικτά πράγματα για μένα και δεν τον αξίζω τέτοιο πόλεμο πολλές φορές.

Μπορεί να έχω πει την άποψή μου και να έχω στεναχωρήσει ανθρώπους, αλλά να έχω προσβάλει για την προσωπικότητα, να έχω προσβάλει για το ήθος σε καμία περίπτωση.

Εμένα, όμως, μου το έχουνε κάνει πολλές φορές», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, προσθέτοντας χαρακτηριστικά «ξέρω πως είναι να γυρνάς σπίτι σου και να λες γιατί μου το κάνουν αυτό, να κλαις… έχω βγει από αυτή τη διαδικασία πια. Δεν θα κάτσω να χαλαστώ. Έχω οριμάσει».

more posts vipnews
More Celebrities
Search