Της Στέλλας Παπαδάκη
Μια ανάσα πριν την επίσημη έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου, το ξενοδοχείο The Margi φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχθηκε εκλεκτούς φίλους στο πλαίσιο της λειτουργίας του χειμερινού bar-restaurant, Malabar InHouse.
Εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο, ανταποκρίθηκαν στο καθιερωμένο πλέον κάλεσμα των Θοδωρή και Γιάγκου Αγιοστρατίτη, στο δημοφιλές meeting point των νοτίων προαστίων, που στεγάζεται στο απόλυτο luxury boutique hotel της Αττικής, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Σε ένα φιλόξενο σκηνικό με κυρίαρχα στοιχεία τα custom-made έπιπλα από ξύλο και δέρμα, τα ζεστά υφάσματα και τον ειδυλλιακό φωτισμό, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ανανεωμένες γευστικές προτάσεις του βραβευμένου chef Παναγιώτη Γιακαλή συνοδευμένες από κορυφαίες ετικέτες κρασιών και signature cocktails.
Με έμφαση στις απόλυτα προσεγμένες πρώτες ύλες, που προέρχονται αποκλειστικά από τη The Margi Farm, το εμπλουτισμένο μενού του Malabar InHouse εξελίσσει εκλεκτά μεσογειακά πιάτα, με ένα σύγχρονο twist, συνθέτοντας διαφορετικές γαστρονομικές επιρροές που καλύπτουν όλες τις διατροφικές προτιμήσεις. To Malabar InHouse υπόσχεται να σας χαρίσει και αυτή τη σεζόν αξέχαστες χειμερινές βραδιές που αποπνέουν μια αίσθηση μαγείας και θαλπωρής.
Let the festive season begin!
Φωτογραφίες: Panoulis Photography