Home Stella and the city

Ladies lunch για τους σκοπούς του MDA Hellas στο Nolita

Της Στέλλας Παπαδάκη

 

Σε ένα ladies lunch στο εστιατόριο Nolita, προσκάλεσε το MDA Ελλάς τις φίλες του, γνωστές κυρίες της αθηναίκής κοινωνίας, που στηρίζουν το δύσκολο έργο του, που είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις

 

Το πρώτο κάλεσμα του για το 2017 πραγματοποίησε το MDA Ελλάς, στο νέο και ατμοσφαιρικό ιταλικό εστιατόριο Nolita, του ξενοδοχείου Semiramis, όπου 150 κύριες έσπευσαν να υποστηρίξουν τον ευγενή σκοπό του σωματείου.

 

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.

 

Το MDA Ελλάς δεν είχε και δεν έχει καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και το σημαντικότερο μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο.

 

To MDA Ελλάς ευχαριστεί θερμά το εστιατόριο Nolita για τη φιλοξενία. Χορηγοί εκδήλωσης : MEDI ΠΡΙΝΟΥ, DEALBER, FORD Υποστηρικτές: Coca Cola 3E και Aperol Spritz, Μπουτάρης, The Sweet Spot, O-live Δώρα λαχνού: Just Perfect Gym, Vassiliki και Mamush Gallery,Ξενοδοχείο Aldemar Resorts, κατάστημα John Deloudis, Ξενοδοχείο Divani Athens Spa &Thalasso Center, κατάστημα El Concept, κοσμηματοπωλείο Kessaris, εταιρεία Park House, κατάστημα Enny di Monaco, κοσμηματοπωλείο Lalaounis, εταιρεία Swarovski.

more posts vipnews
More Stella and the city
Search