Home Stella and the city

Χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης από το «The Art Dose» στη Γλυφάδα

Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή, με κυρίαρχη την παρουσία της τέχνης διοργάνωσε το «The Art Dose» στη Γλυφάδα, παρουσία πολλών γνωστών φιλότεχνων Αθηναίων.
Η βραδιά είχε την σφραγίδα της Νίκης Καποπούλου, η οποία έδωσε την ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό να επιλέξει μοναδικά art gifts, που δημιούργησαν κορυφαίοι Έλληνες και διεθνείς εικαστικοί, ειδικά για το «The Art dose».
Δώρα στο πνεύμα των γιορτών, αλλά και με διαχρονική διάθεση, που μπορεί να βρεί κανείς στον χώρο του «The Art Dose, για να δείξει στους αγαπημένους του την αγάπη και τη σκέψη του.
Ήταν ένα γιορτινό κάλεσμα με πολύ μουσική που επέλεξε o dj της βραδιάς, με γευστικούς πειρασμούς, γλυκές δημιουργίες, ζεστό κρασί και cocktails και έτσι καλωσορίσαμε τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του νέου χρόνου.
Μια απόλυτα γιορτινή απόδραση με την οποία είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε και πάλι κοντά και να θυμηθούμε τη συνύπαρξη, με οδηγό την τέχνη, που χάρηκαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν. Τα μοναδικά art gifts δημιουργήθηκαν από σημαντικούς καλλιτέχνες.  Ανάμεσα σε άλλα, βρίσκει κανείς, όλη την περίοδο των γιορτών, μοναδικά δώρα που φέρουν την υπογραφή των: 2Fast Aiiroh, Alain Mimouni, Benjamin Spark, Caroline de Souza, Cédric Bouteiller, Ghost Art, Hawini, Mr. Brainwash, Richard Orlinski, Στάθη Αλεξόπουλου, Αντώνη Καστρινάκη, Ανδρέα Ψαράκοu, κ.ά.
Η γιορτή διοργανώθηκε τηρουμένων όλων των μέτρων ασφαλείας, κατά του κορωνοϊού. The Art Dose: Α. Μεταξά 33, Γλυφάδα, Αττική, Florida Mall www.theartdose.com [email protected] [email protected]
more posts vipnews
More Stella and the city
Search