Της Στέλλας Παπαδάκη
Η Τόνια Βασιλοπούλου, η ιδιοκτήτρια του εμβληματικού αθηναϊκού ξενοδοχείου St. George Lycabettus στον Λυκαβητό και του Paradise Lifestyle Hotel στην Άνδρο, προσκάλεσε τον διεθνούς φήμης chef Geoffrey Rembert για να βάλει την υπογραφή του και την μαγειρική του δεξιοτεχνία σε ένα haute μενού degustation που προτείνεται στο εστιατόριο La Suite Lounge του ξενοδοχείου St. George Lycabettus. Και ποιός μπορεί να αντισταθεί σε μια τέτοια γαστριμαργική εμπειρία στο εστιατόριο με την καλύτερη θέα της Ευρώπης!
Ο γνωστός Γάλλος chef Geoffrey Rembert με συνεργασίες στο Tour d’Argent , Le Bristol Paris και στο βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin εστιατόριο Jacques Faussat, ήρθε στην Αθήνα ειδικά, για να συνεργαστεί με το εστιατόριο La Suite Lounge του ξενοδοχειου St.George Lycabettus. Μαζί με τον executive chef, Βασίλη Μήλιο δημιούργησαν ένα ελληνογαλλλικό μένου degustation «Some like it HAUTE!» Paris – Athènes.
Με αφορμή αυτή τη γαστρονομική σύμπραξη στο εστιατόριο La Suite Lounge που πρόσφατα βραβεύτηκε ως το εστιατόριο με την Καλύτερη θέα στην Ευρώπη, δόθηκε μια ελληνογαλλική βραδιά με εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι γεύτηκαν τα ξεχωριστά πιάτα του νέου μενού και ενθουσιάστηκαν!
Ακολουθώντας την νέα τάση Bistronomy, casual -fine dining & quality food, στο μενού θα βρείτε Γαλλικές γεύσεις ( Χτένια St.Jacques στο τηγάνι, πράσα μπρεζέ & αχλάδι) και Ελληνικές γεύσεις (Γαρίδες σε κρούστα από μαραθόσπορο, λεμόνι και μελωμένη ντομάτα) τα οποία συνοδεύονται από εξαιρετικά Ελληνικά & Γαλλικά κρασιά.
Το La Suite Lounge All Day Bar Restaurant είναι ανοιχτό από τις 11:00 το πρωί – 01:00 το βράδυ, Δευτέρα – Κυριακή.