Της Στέλλας Παπαδάκη
Στον γιορτινά στολισμένο χώρο του Tudor Hall Restaurant στο ξενοδοχείο King George, βρεθήκαμε φίλοι δημοσιογράφοι, καλεσμένοι στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο γεύμα…
Στον γιορτινά στολισμένο χώρο του Tudor Hall Restaurant στο ξενοδοχείο King George, βρεθήκαμε φίλοι δημοσιογράφοι, καλεσμένοι στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο γεύμα των ξενοδοχείων King George και Μεγάλη Βρετανία.
Ήταν μια πολύ ωραία ανάπαυλα από την καθημερινότητά μας, απολαμβάνοντας το μενού που ετοίμασε ο Executive Chef, Σωτήρης Ευαγγέλου, το οποίο ήταν εξαιρετικό καθώς τουπέροχο επιδόρπιο με την υπογραφή του βραβευμένου Γάλλου pastry chef Arnaud Larher.