Της Στέλλας Παπαδάκη
Υπέροχες γεύσεις εμπνευσμένες από την ιταλική κουζίνα απόλαυσαν οι εκλεκτοί καλεσμένοι των Στέλιου Ιωάννου, Σπύρου Μπαλλιάν και Γιώργου Ντάβλα, στο σοφιστικέ δείπνο που δόθηκε στο it bar-restaurant Nolita του ξενοδοχείου Semiramis, στο Κεφαλάρι…
Υπέροχες γεύσεις εμπνευσμένες από την ιταλική κουζίνα απόλαυσαν οι εκλεκτοί καλεσμένοι των Στέλιου Ιωάννου, Σπύρου Μπαλλιάν και Γιώργου Ντάβλα, στο δείπνο που δόθηκε στο trendy restaurant Nolita του ξενοδοχείου Semiramis, στο Κεφαλάρι.
Το bar-restaurant Nolita, σε σχεδιασμό του Λεωνίδα Τραμπούκη και της Ελένης Πεταλωτή από το αρχιτεκτονικό γραφείο LOT, είναι ντυμένο με ξύλο, μάρμαρο, δέρμα και όμορφα υφάσματα που δένουν σε ένα ζεστό, ατμοσφαιρικό σύνολο με custom made λεπτομέρειες.
Στην κουζίνα head chef είναι ο Γιάννης Λιόκας, ο οποίος δημιουργεί, μαζί με τον Ιταλό σεφ Elio Sironi ένα μενού με ιταλικό χαρακτήρα, το οποίο κρύβει πίτσα, ταλιατέλες με λευκή τρούφα από την Άλμπα, ριζότο με σαφράν, καλαβρέζικη ‘nduja και ταρτάρ από μοσχαράκι γάλακτος, κοτολέτα Milanese, μοσχαρίσιο φιλέτο Rossini με σπανάκι σοτέ, φουαγκρά και μαύρη τρούφα και πολλές άλλες γεύσεις που καλύπτουν και τον πιο απιτητικό ουρανίσκο.