Της Στέλλας Παπαδάκη
Οι μεγάλες διεθνείς εκθέσεις που διοργανώνει το καλοκαίρι του 2018 η Kapopoulos Fine Arts στη Μύκονο συνεχίζονται…
Έτσι μετά τον Mr. Brainwash τη σκυτάλη πήρε ο επίσης καταξιωμένος σε παγκόσμιο επίπεδο Γάλλος καλλιτέχνης Ρίτσαρντ Ορλίσνκι, που έδειξε για πρώτη φορά δουλειά του στη χώρα μας.
Στα εγκαίνια της έκθεσης, η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts κατακλύστηκε από τα άγρια γλυπτά ζώα του Ρίτσαρντ Ορλίνσκι. Τους φιλότεχνους υποδέχτηκε στην είσοδο ένας επιβλητικός, κατακόκκινος γορίλας, ένας εικαστικός κινγκ-κονγκ, ενώ στην αίθουσα της γκαλερί τους περιμέναν και άλλα πολύχρωμα γλυπτά από το ζωικό βασίλειο.
Οι οικοδεσπότες Βαγγέλης και Μαρίνα Καποπούλου, μαζί με τη νέα γενιά γκαλεριστών, τα παιδιά τους Γρηγόρη και Νίκη Καποπούλου υποδέχτηκαν τους καλεσμένους και φωτογραφήθηκαν μαζί τους με φόντο τους μαύρους πάνθηρες, τις πολικές, λευκές αρκούδες, τους απειλητικούς δεινόσαυρους. Ο άγριος, πολύχρωμος κόσμος του Ορλίνσκι γοήτευσε όσους παραβρέθηκαν στα εγκαίνια με το χιούμορ και την εικαστική του πρωτοτυπία. Μετά τους Mr. Brainwash και Richard Orlinski τι άλλο να περιμένουμε από την γκαλερί Kapopoulos Fine Arts που πάντα μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις επιλογές της.
Η έκθεση του Γάλλου καλλιτέχνη στη χώρα της Μυκόνου συνεχίζεται ως τις 19 Αυγούστου.



























