Της Στέλλας Παπαδάκη
Ηταν μια βραδιά που η θερμοκρασία είχε κατέβει αρκετά κι έτσι η πρόσκληση για ένα ποτήρι καλό κρασί στο νέο Cellier του Ψυχικού, ήταν παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Και δικαίως! Η βραδιά μου στη πορεία έγινε “ζεστή” συναντώντας πολλούς καλούς φίλους, ενώ απολαύσαμε κόκκινο κρασί και υπέροχες finger food γεύσεις
Μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο με βασικό στοιχείο το φελόδεντρο, σύμβολο της αειθαλούς εξέλιξης και δημιουργίας, το Cellier έφερε στο Ψυχικό την πνοή του terroir. Το terroir είναι για το κρασί ότι και η ψυχή για τον άνθρωπο, καθώς αυτό διαμορφώνει τον χαρακτήρα του.
Έτσι και το Cellier, που μετρά 80 χρόνια σταθερής παρουσίας και παράδοσης στην ελληνική αγορά, επιθυμεί να δώσει το δικό του χαρακτήρα με μια σύγχρονη ματιά στον κόσμο του κρασιού και των αποσταγμάτων.
Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο χώρο του Cellier στο Ψυχικό, να γνωρίσουν ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων από όλο τον κόσμο και φυσικά να μπουν στον πειρασμό να κάνουν τις αγορές τους, καθώς και να εμπνευστούν για τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους μέσα από τη νέα συλλογή δώρων Cellier.
Φωτογραφίες: Photo Panoulis