Home Arts / Cine / Theater

«Victor Victoria»: Λαμπερή πρεμιέρα με διάσημους καλεσμένους

Πλήθος επωνύμων έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Victor Victoria» που έγινε το βράδυ της Τρίτης 1 Μαρτίου στο θέατρο «Pantheon».

 

Η ιστορία της πάμφτωχης σοπράνο, Βικτόρια Γκραντ, που μεταμφιέζεται σε ομοφυλόφιλο άντρα και θριαμβεύει στα μεγάλα κλαμπ του μεσοπολεμικού Παρισιού ως κόμης Βίκτορ Γκραζίσκι, σκηνοθετείται για την Ελλάδα από την τον Απόλλωνα Θεοχάρη και πρωταγωνίστρια την Εβελίνα Παπούλια.

 

 

Η απόδοση των κειμένων έχει γίνει από τη Μυρτώ Κοντοβά, ενώ στους πρωταγωνιστκούς ρόλους συναντούμε τους Γιάννη Ζουγανέλη, Γιάννη Στάνκογλου, Θεοδώρα Τζήμου, Δημήτρη Φραγκιόγλου, Γιώργο Σουξέ και Γιώργο Κοψιδά.

 

 

 

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που έδωσαν το παρών στη λαμπερή πρεμιέρα, μεταξύ των οποίων διακρίναμε τους: Ναταλία Δραγούμη, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Φώτη Σεργουλόπουλο, Σάκη Ρουβά, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Κατερίνα Στανίση, Αγγελική Νικολούλη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κάτια Δανδουλάκη, Κατερίνα Γκαγκάκη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Γιώργο Μαζωνάκη κ.α.

more posts vipnews
More Arts / Cine / Theater
Search