Home Arts / Cine / Theater

Στον…”Γαλαξία” της ομάδας blitz

Τετράωρη performance-παρέλαση ανθρώπων, πραγμάτων, ιδεών, αντικειμένων, κινημάτων, εκφράσεων και λέξεων που έχουν χαθεί. Και το όνομα αυτής ” Γαλαξίας“.

Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης η ομάδα blitz επανέρχεται δυναμικά, παρουσιάζοντας επί σκηνής 8 ηθοποιούς να πίνουν μαζί με τους θεατές, να θυμούνται ανθρώπους που πέθαναν, ιδέες που ξεχάστηκαν, αντικείμενα που έπεσαν σε αχρηστία ή που ξεπεράστηκαν από την εποχή, λέξεις και εκφράσεις που πλέον δεν χρησιμοποιεί κανείς. Μια αφήγηση που διασχίζει ολόκληρη την ιστορία του ανθρώπινου είδους και του ανθρώπινου πνεύματος και μετακινείται εν ριπή οφθαλμού από τη συγκίνηση στη γελοιότητα, από το φτηνό στο σημαντικό, από το χυδαίο στο ποιητικό. Η ώρα προσέλευσης και αποχώρησης για το κοινό είναι ελεύθερη. Επίσης, καθώς δεν υπάρχει διάλειμμα, οι είσοδοι και οι έξοδοι των θεατών γίνονται κατά βούληση και σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός.
Σκηνοθεσία-Δραματουργία: ομάδα blitz-Γ. Βαλαής, Α. Παπούλια, Χ. Πασσαλής Ηθοποιοί: Γιώργος Βαλαής, Άρης Αρμαγανίδης, Θάλεια Ιωαννίδου,Ελένη Καραγιώργη, Ελίνα Λούκου, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Αγγελική Παπούλια, Νίκος Φλέσσας

Από Παρασκευή 29 Απριλίου έως Κυριακή 29 Μαΐου
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, στις 20:30
Αίθουσα: Ειδικά Διαμορφωμένος Υπόγειος Χώρος

 

more posts vipnews
More Arts / Cine / Theater
Search