Home Arts / Cine / Theater

«Billy Elliot The Musical»: Όσα έγιναν στη συνέντευξη τύπου

Το διάσημο μιούζικαλ «Billy Elliot The Musical» μεταφέρεται και στα ελληνικά και ανεβαίνει με πολλές προσδοκίες στο θέατρο Παλλάς.

Το μιούζικαλ θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη και οι συντελεστές του έδωσαν συνέντευξη Τύπου για την παράσταση.

 

 

Ο Αιμίλιος Χειλάκης, η Αθηνά Μαξίμου, ο Αποστόλης Τότσικας, η Νίκη Παλληκαράκη, ο Γιώργος Ψυχογιός και η Τιτίκα Στασινοπούλου, μαζί με τα 3 υπερταλαντούχα παιδιά (που θα παίζουν εναλλάξ τον ρόλο του Μπίλυ Έλιοτ), τον Πέτρο Ζαμπάκα, τον Ανδρέα Καρτσάτο και τον Σωτήρη Πιερράκο, τα 3 παιδιά που θα παίζουν αντίστοιχα τον φίλο του Μπίλλυ, τον Mάικλ, τον Δημήτρη Βανό, τον Παναγιώτη Τασούλη, τον Φοίβο Χονδρέλη και τον πολυμελή θίασο, βρέθηκαν στο θέατρο Παλλάς και συνομίλησαν με τους δημοσιογράφους.

more posts vipnews
More Arts / Cine / Theater
Search