Home Arts / Cine / Theater

Ποιοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Στάθη Ψάλτη

Σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία του Στάθη Ψάλτη το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Απριλίου στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

Πλήθος κόσμου, φίλοι, συγγενείς και πολλοί καλλιτέχνες, αποχαιρέτησαν τον Στάθη Ψάλτη ο οποίος έφυγε χτυπημένος από τον καρκίνο.

Απαρηγόρητες στην κηδεία του η κόρη του Μαρία και η σύζυγός του Χριστίνα, το συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία με δάκρυα στα μάτια, ενώ συντετριμμένος και σχεδόν υποβασταζόμενος, ακολουθούσε ο αδελφός του Γιάννης Ρώτας.

Μεταξύ εκείνων που έδωσαν το «παρών» ήταν οι: Λάκης Λαζόπουλος, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Σμαραγδής, Γιώργος Παρτσαλάκης, Μαρία Ιωαννίδου, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βόσσου, Μάρθα Καραγιάννη, Καίτη Φίνου, Λίλα Καφαντάρη, Βάσια Τριφύλη, Λευτέρης Πανταζής, Γιώργος Κωνσταντίνου, Ντίνος Καρύδης, Κατερίνα Γιουλάκη, Νίκος Παπαναστασίου, Νίκος Βερλέκης, Άντζελα Δημητρίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης κ.α.

Στεφάνια έστειλαν μεταξύ άλλων οι: Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά, Κάτια Δανδουλάκη, Τάκης Ζαχαράτος, και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη.

more posts vipnews
More Arts / Cine / Theater
Search