Αγαπάει τις νοστιμιές και το καλό φαγητό και μάλιστα τις τοπικές ελληνικές λιχουδιές, έτσι προέκυψε το πιο νόστιμο… δημιούργημά του. Το “Μαγειρεύοντας στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες” , ένα βιβλίο με συνταγές και μάλιστα νησιώτικες.
Ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής έκανε πραγματικότητα μια ιδέα που είχε καιρό, έτσι το “Μαγειρεύοντας στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες” είναι γεγονός. Η παρουσίαση του βιβλίου του έλαβε χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, αίθουσα Ιφιγένεια.
Την εκδήλωση προλόγισαν η Μαρία Αντωνιάδου, Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και η Ελένη Κεκροπούλου, Εκδότρια Εκδόσεων Ωκεανός, ενώ μίλησαν για το βιβλίο αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοι του Χρήστου, αναμεσά τους η Φαίη Σκορδά, ο Νίκος Ζωιδάκης, Λυράρης-Τραγουδιστής, ο Γιάννης Καλλιάνος, Μαθηματικός-Μετεωρολόγος OPEN TV, ο σεφ Βασίλης Καλλίδης, ο δημοσιογράφος-Συγγραφέας Δημήτρης Καμπουράκης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Διευθυντής Προγράμματος ΘΕΜΑ 104,6 – Εκδότης meaculpa.gr, ο Κώστας Σπυρόπουλος, Ηθοποιός – Σκηνοθέτης και ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου Δημήτρης Καπούνης .
Την εκδήλωση συντόνισε η Ελένη Λαζάρου, Δημοσιογράφος του ALPHA, ενώ τραγούδησε ο Μανώλης Μπαρμπεράκης, ο σπουδαίος δάσκαλος της νησιωτικής παραδοσιακής μουσικής.
Και φυσικά όσοι τίμησαν τον Χρήστο Νέζο με την παρουσία τους είχαν την ευκαιρία να γευτούν, από τον μπουφέ που στήθηκε στο χώρο, τοπικές γεύσεις της Νάξου.