Με μεγάλη επιτυχία έγινε για ακόμη μία χρονιά η φιλανθρωπική συναυλία του ΣΚΑΙ “‘Ολοι Μαζί Μπορούμε”, στο Καλλιμάρμαρο. Η συναυλία φέτος ήταν αφιερωμενη στα “55 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος”.
Τα πρώτα ονόματα των καλλιτεχνών που προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς και να ερμηνεύσουν τραγούδια του συνθέτη είναι (αλφαβητικά) οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Στέλιος Διονυσίου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνη Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Μπάμπης Στόκας …και άλλοι που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Η φετινή συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ αφιερώνεται στο μεγάλο Έλληνα λαϊκό συνθέτη. Το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας αυτή τη φορά πλημμύρισε από τα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου και με τους ήχουςτου δεξιοτέχνη του μπουζουκιού.
Στόχος της συναυλίας είναι η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.