Παρουσία πρωταγωνιστών και συντελεστών, έγινε στο Θέατρο Badminton, η συνέντευξη τύπου για την πολυαναμενόμενη παραγωγή «Το Τραγούδι του Νεκρού Αδελφού» του Mίκη Θεοδωράκη.
Ο σκηνοθέτης της παράστασης Θανάσης Παπαγεωργίου, μαζί με τους βασικούς συντελεστές, Λήδα Πρωτοψάλτη, Κώστα Αρζόγλου, Νίκο Αρβανίτη, Χρήστο Πλαίνη, Εύα Καμινάρη, Στέλλα Γκίκα και Χρήστος Κάλοου, ανέδειξαν αρκετά από τα στοιχεία που συνθέτουν το έργο και αποκάλυψαν πτυχές από την μεταξύ τους συνεργασία και το κλίμα που επικρατεί στις πρόβες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον εξέχοντα ρόλο του Λαϊκού Τραγουδιστή, θα είναι ο Κώστας Μακεδόνας που με μεγαλοπρέπεια αποδίδει τα αθάνατα τραγούδια του έργου.
Η παράσταση, σε μία κατανυκτική νέα ενορχήστρωση του Γιάννη Μπελώνη σύμφωνα με την επιθυμία και έμπνευση του ίδιου του Μίκη Θεοδωράκη, θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Απριλίου.