Home Arts / Cine / Theater

«Ο Μικρός Πρίγκιπας»: Δεύτερος χρόνος επιτυχίας!

Μετά από ένα χρόνο επιτυχίας η παράσταση “Ο Μικρός Πρίγκιπας” συνεχίζεται για δεύτερη χρόνια στα θέατρα «Λάμπρος Κωνσταντάρας & Ρένα Βλαχοπούλου».

Κατά την διάρκεια της καλλιτεχνικής μας πορείας και με την πολύτιμη προσφορά πολλών ανθρώπων με αναπηρία αλλά και χωρίς, κατορθώσαμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, τις ρατσιστικές προκαταλήψεις, τις νομικές δυσκολίες, διαγράφοντας μια αξιοπρόσεχτη καλλιτεχνική παρουσία.

 

Στόχος της ομάδας είναι να ανατρέψει την προκατάληψη που θέλει τους ανθρώπους με αναπηρία αποκλεισμένους από το « κοινωνικό γίγνεσθαι», επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των ανθρώπων.

 

Bing Bang. Μετά την μεγάλη έκρηξη χιλιάδες πλανήτες και αστεροειδής εκσφενδονίζονται στο διάστημα κρύβοντας απρόσμενες εκπλήξεις !!!
‘Ένα μαγικό ταξίδι του Μικρού Πρίγκιπα στον απέραντο κόσμο των πλανητών, με συνοδοιπόρους τους μικρούς μας φίλους (και όχι μόνο). Ένας παράξενος ταξιδιώτης που εγκαταλείπει την ασφάλεια του μικρού του πλανήτη και περιφέρεται στο διάστημα προσπαθώντας να κατανοήσει τον τρόπο που σκέφτονται οι μεγάλοι.

 

 

Μια παράσταση διασκεδαστική ατμοσφαιρική και ανθρώπινη που αναδεικνύει χαρακτήρες, προβάλει αξίες και μαγεύει τα παιδιά.

 

Διαδραστική, με στοιχεία κουκλοθέατρου και θεάτρου σκιών που θα βοηθήσει τα παιδιά να αντιληφθούν πως δημιουργήθηκε το σύμπαν, οι πλανήτες, τ αστέρια ακόμα και το δικό μας “σπίτι” η Γή. Καθώς και να τους φέρει σε επαφή με τον κόσμο των “μεγάλων”.

 

 

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία-Διασκευή: Σωτήρης Ταχτσόγλου
Παίζουν: Δημήτρης Γρίντζος, Ντεάρτα Ράπο, Κωνσταντίνος Δετώρος, Εριφύλη Μπουρλέσα, Μαρία- Χρύσα Βασταρούχα

more posts vipnews
More Arts / Cine / Theater
Search