Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης, 14 Φεβρουαρίου η παράσταση, «Οι Διαβολογυναίκες», παρουσία πολλών επωνύμων.
Το κλασσικό φιλμ-νουάρ του Ανρί-Ζορζ Κλουζό μεταφέρεται για πρώτη φορά στο θέατρο, με την Μαρία Καβογιάννη και την Καίτη Κωνσταντίνου να ενσαρκώνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Με φόντο ένα ιδιωτικό σχολείο στα περίχωρα του Παρισιού των αρχών του 1950, μια απατημένη σύζυγος και μια προδομένη ερωμένη, ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να σκοτώσουν τον τυραννικό σύζυγο/εραστή τους σε κάτι που μοιάζει να είναι ένα τέλειο έγκλημα αλλά τελικά πρόκειται για έναν εφιάλτη χωρίς τέλος.
Στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» για να παρακολουθήσουν την παράσταση και να χειροκροτήσουν τους συντελεστές, διακρίναμε τουςι: Λάκης Λαζόπουλος, Τζένη Θεωνά, Λάκης Γαβαλάς, Βέρα Κρούσκα κ.α.