Home Arts / Cine / Theater

Η Χάρις Αλεξίου επιστρέφει με νέα τραγούδια

«Τα όνειρα γίνονται πάλι» είναι ο τίτλος της νέας πολυαναμενόμενης δισκογραφικής δουλειάς της Χάρις Αλεξίου, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία στις 13 Οκτωβρίου από τη Heaven.

Μία φράση πολύ γνώριμη, που σιγοτραγουδήσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς προέρχεται από τους στίχους του πρώτου τραγουδιού που κυκλοφόρησε ως προπομπός του album.

 

To «Ένα φιλί», σε στίχους του Νίκου Μωραϊτη και μουσική του Rous, ένα τραγούδι που κυριολεκτικά κατέκτησε τις καρδιές όλων μας από την πρώτη στιγμή.

 

 

Στο σημείωμα που συνοδεύει το νέο της album, η Χάρις Αλεξίου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο «τα όνειρα είχαν ξυπνήσει πάλι … αβίαστα και τρυφερά … ήσυχα και εύκολα».

Τα ‘ύφαναν’ με μελωδίες και λόγια οι δημιουργοί που υπογράφουν τα νέα τραγούδια του album: Ο Νίκος Μωραϊτης, που υπογράφει τους στίχους σε όλα τα τραγούδια, ενώ είχε και την επιμέλεια της παραγωγής, ο Rous, ο Στάθης Δρογώσης, ο Βασίλης Γαβριηλίδης, η Ανδριάνα Μπάμπαλη που έγραψαν τις μελωδίες.

 

Μία ομάδα δημιουργών της νέας γενιάς με τους οποίους η Χάρις Αλεξίου συνεργάζεται για πρώτη φορά. Ανάμεσά τους, και μία δική της δημιουργία, το τραγούδι με το οποίο ‘ανοίγει’ ο δίσκος.

 

Τη διεύθυνση παραγωγής υπογράφει ο Γιώργος Κυβέλλος.

Το δεύτερο single, είναι το «Καίω εσένα», σε μουσική Στάθη Δρογώση και στίχους Νίκου Μωραϊτη.

more posts vipnews
More Arts / Cine / Theater
Search