Home Lifestyle

Μπουλέ-Κωνσταντάκη: Πρωινές- πρωινές μας λένε “Καλημέρα”

Το ραδιοφωνικό δίδυμο του Vfm, η Νάντια Μπουλέ και η Μαρία Κωνσταντάκη σε πρόσφατη συνέντευξή τους μιλούν για τη πρωινή συνεργασία τους, τα μελλοντικά τους σχέδια, τη τηλεόραση και τις προτάσεις γάμου…

 Σε συνέντευξη που έδωσαν στο περιοδικό ΕΓΩ! μίλησαν για το επαγγελματικό πεδίο στο οποίο κινούνται αυτό το διάστημα:

 Μ.Κ: «Είμαι μαζί με την Νάντια στη πρωινή ραδιοφωνική μας εκπομπή, 7 με 10, στον 88,3 Vfm, και παράλληλα έχω ξεκινήσει πρόβες για την παράσταση “Αχ, αυτά τα φαντάσματα”, που θα ανέβει στο θέατρο Βρετάνια στα μέσα Οκτωβρίου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τη Φαίη Ξυλά, τον Άρη Σερβετάλη, τον Αλέξανδρο Λογοθέτη και μια πλειάδα άλλων ηθοποιών. Πρόκειται για ένα αρκετά επίκαιρο έργο, που, αν και έχει γραφτεί στη Νάπολι του 1946, περιγράφει πιστά την Ελλάδα του 2013».

 Ν.Μ: «Είμαι καλά, γιατί η προηγούμενη χρονιά ήταν αρκετά δημιουργική για μένα, παρ όλες τις δυσκολίες… έχουμε ξεκινήσει ήδη από τις αρχές του μήνα την εκπομπή μας με τη Μαρία, κάθε πρωί 7 με 10, στον αέρα του 88,3 Vfm. To πιο δύσκολο νομίζω είναι να προσαρμοστώ και πάλι μετά τις διακοπές, στο πρωινό ξύπνημα και στο καθημερινό πρόγραμμα».

 Σχετικά με το αν λείπει καθόλου από τη ζωή της Μαρία Κωνσταντακάκη η τηλεόραση, η ηθοποιός απαντάει:

 «Μου λείπει γιατί αισθάνομαι ότι είναι ένα μέσο το οποίο ακόμα δεν έχω χορτάσει, γι αυτό και, κάθε φορά που αναλαμβάνω μια δουλειά στην τηλεόραση, είμαι πάρα πολύ αγχωμένη. Μου αρέσει η αμεσότητά της και το οικογενειακό κλίμα της, επειδή για μερικούς μήνες μοιράζεσαι τη ζωή και την καθημερινότητα σου με όλο το συνεργείο».

 Από την άλλη η Νάντια Μπουλέ που και φέτος θα κάνει τηλεόραση, αναφέρεται στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 “The Biggest game show in the world” που θα παρουσιάσει μαζί με τον Γιώργο Λιανό λέγοντας:

 «Οοκληρώσαμε στις αρχές του καλοκαιριού στο Παρίσι τα γυρίσματα του The Biggest game show in the world. Πρόκειται για ένα μεγάλο και διασκεδαστικό παιχνίδι, στο οποίο συμμετέχουν έξι χώρες: Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία, Κίνα, Ρωσία και Καζακστάν. Κάθε ομάδα υπερασπίζεται τη χώρα της, ενώ θα δείτε ότι υπάρχουν και συμμαχίες μεταξύ των χωρών στο πλαίσιο του παιχνιδιού. Η Ελλάδα συμμετείχε με συνολικά 24 παίκτες.

 Τα γυρίσματα έγιναν σε τεράστια στούντιο, όπου οι παίκτες είχαν να περάσουν αρκετές δύσκολες αλλά και διασκεδαστικές δοκιμασίες, φορώντας πολύ μεγάλες σε μέγεθος στολές, οι οποίες δυσκόλευαν ακόμη πιο πολύ τη κίνηση και τις επιδόσεις τους».

 Τέλος τα πρωινά κορίτσια του Vfm μιλάνε για το γάμο και για το αν έχουν αρνηθεί πρόταση γάμου ποτέ στο παρελθόν:

 Μ.Κ: «Δεν μου έχει γίνει ποτέ η κλασσική πρόταση γάμου, οπότε, με αυτή τη λογική, δεν έχω αρνηθεί ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχω φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου με σύζυγο, τρία παιδιά και σκύλο. Κατά καιρούς μου περνάει η σκέψη από το μυαλό, αλλά γρήγορα το απορρίπτω».

 Ν.Μ: «Σε παλαιότερη σχέση, μου είχε εκφράσει αυτή τη διάθεση ο σύντροφός μου, αλλά στη πορεία τελείωσε η σχέση».

 

more posts vipnews
More Lifestyle
Search