Home Celebrities

Jay Z – Beyonce: Τραγούδι για την πριγκίπισσά τους

Είναι μόλις έξι μηνών αλλά η Blue Ivy Carter ζει ήδη σαν πραγματική πριγκίπισσα. Όπως μάλιστα εκμυστηρεύεται ο υπερήφανος μπαμπάς, Jay-Z, στους συνεργάτες του το βρέφος απολαμβάνει πράγματα τα οποία οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν ούτε να φανταστούν!
 
Σύμφωνα με την Daily Mail, την πολυτέλεια που χαρακτηρίζει την καθημερινότητα της μικρούλας Blue Ivy Carter, ο διάσημος πατέρας φρόντισε να μνημονεύσει σε κάποιους στίχους στο νέο single του ράπερ Rick Ross με τίτλο «3 Kings» στο οποίο συμμετέχει.


«… εκατομμύρια στους τοίχους σε όλα τα δωμάτια (εδώ αναφέρεται στη σπάνια συλλογή έργων Τέχνης που κοσμεί τους τοίχους της βίλας του)… κανείς δεν μπορεί να ανακατευτεί με το δωμάτιο της κόρης μου, κανείς δεν μπορεί να μπει στις κάλτσες της…» αναφέρει μεταξύ άλλων ο τρισευτυχισμένος Jay-Z ο οποίος ως γνήσιος «χαζομπαμπάς» κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να κακομάθει το αγγελούδι του.


Η Beyoncé και ο Jay-Z υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί τον περασμένο Ιανουάριο, και όπως όλα δείχνουν η μικρή τους έχει –κυριολεκτικά– πάρει το μυαλό. Από τη γέννησή της και μετά ολόκληρη η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων και των στενών φίλων, κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε η μικρή να έχει μόνο τα καλύτερα, είτε πρόκειται για ρούχα, είτε για έπιπλα ή για οτιδήποτε άλλο.
Η «περιουσία» της μικρής πριγκίπισσας, μετράει ήδη πολλά σπάνια και υψηλής αισθητικής και αξίας αντικείμενα και αξεσουάρ και αν οι γονείς της συνεχίσουν έτσι, πριν ακόμη ενηλικιωθεί η μικρή Blue Ivy Carter θα είναι ήδη πάμπλουτη!

more posts vipnews
Top Stories
More Celebrities
Search