Για την αγαπημένη του σύντροφο Υβόννη Μπόσνιακ, τις φήμες που τον θέλουν να χωρίζει αλλά και για τη Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε ο Αντώνης Ρέμος…
Καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε στη παρουσιάστρια πόσο πολύ αγαπά τη σύντροφό του:
«Έχω μια σταθερή σχέση. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ και είμαι δίπλα του! Μου στάθηκε πολύ. Περνάμε κι εμείς τις φάσεις μας. Περνάμε τα δύσκολα».
Αναφέρθηκε επίσης και στα δημοσιεύματα που γράφουν ανακρίβειες για εκείνον, λέγοντας: «διαβάζω πολλές φορές και γελάω με αυτά που γράφονται. Τόση κακία! Είναι τόσο μικροί όλοι αυτοί, που δεν τους βλέπω! Τα κουνούπια, πιο πολλή ζημιά μου κάνουν. Λυπάμαι πραγματικά γι΄αυτούς!»
Στη συνέχεια, δε δίστασε να θυμηθεί και τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, αναφέροντας και τη Ζέτα Μακρυπούλια, της οποίας το όνομα απέφυγε να πει:
«Έχουν περάσει πάρα πολύ σημαντικές γυναίκες στη ζωή μου, που έχω περάσει μαζί τους από μια νύχτα, μέχρι πάρα πάρα πολλές! Χαίρομαι πολύ που με έχετε γνωρίσει μέσα από το τραγούδι μου και όχι μέσα από τις σχέσεις μου».
Τέλος έδωσε και μια συμβουλή για όλες τις γυναίκες: «Σας δίνω και μια συμβουλή σε εσάς τις γυναίκες. Μην μπερδεύεται τους φίλους του συντρόφου σας, με την προσωπική σας ζωή. Πρέπει να υπάρχει και ο χώρος μας, ο χώρος που είναι οι φίλοι μου, η παρέα μου, το ποδόσφαιρο μου, η πλάκα μου. Εκεί χάνεις. Όταν ξεχνάς τη ζωή σου και προσκολλείσαι πάνω στον άνθρωπο σου, 100%»