Home Lifestyle

Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Πρόταση γάμου στο Παρίσι και έπεται ο γάμος…

Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα είναι από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι είναι δύο χρόνια μαζί και δηλώνει πολύ ερωτευμένο!

 Μάλιστα ο διεθνής ποδοσφαιριστής και η όμορφη ηθοποιός θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2020, κάτι που η ίδια η Κωνσταντίνα ανακοίνωσε την πρωτοχρονιά μέσα από το instagram της.

Mε αφορμή την κοπή πίτας της παράστασης «Μάμα Ρόζα» στην οποία συμμετέχει η Κωνσταντίνα Κομμάτα μιλώντας στις κάμερες επιβεβαίωσε την πρόταση γάμου που της έκανε  ο Γιώργος Σαμαράς κατά την διάρκεια των γιορτών, στο Παρίσι

«Συνέβη κι αυτό το ευχάριστο μέσα στις γιορτές στο Παρίσι» είπε η γνωστή ηθοποιός και επεσήμανε πως ο γάμος τους θα γίνει το καλοκαίρι και θα είναι σε χαλαρό στυλ.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

 

more posts vipnews
More Lifestyle
Search