Home Stylemeligan

Dsquared2 και Oriental Vibes

Το διεθνούς φήμης σχεδιαστικό δίδυμο Dsquared2 παρουσίασε στο Μιλανο την νέα συλλογή ρούχων του για την  . Και φυσικά δεν θα μπορούσα να λείπω από αυτό το show.

IMG_1339_copy_copy.jpg

Προς τιμήν τους φόρεσα ένα αγαπημένο μου ρούχο  Dsquared2 από την φετινή συλλογή τους το οποίο αγόρασα από τα καταστήματα Eponymo stores .

Οι σχεδιαστές για τη νέα συλλογή τους επηρεάστηκαν από τις αμερικάνικες ταινίες περιπέτειας Kung Fu και από το Hong Kong της δεκαετίας ΄70s. 

 MELI2.jpg

 Τα πολυτελή υφάσματα διαμορφώνονται σε αλλά βασικά κομμάτια όπως μακρυ μπουφάν τύπου κιμονο, γυναικεία φορέματα, τύπου σιφον με τις γνωστές στάμπες των DS. Όταν ρωτήθηκαν για την επιλογή τη Κίνας η απάντηση τους ήταν ξεκάθαρη «Μα φυσικά γιατί είναι σεξυ και βγάζει κάτι πλούσιο».

IMG_1340.jpg

Παρακολουθώντας το show μπορούσε να διακρίνει κάνεις τις λεπτομέρειες και την ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιήσει οι δυο σχεδιαστές, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως η κοσμοπολίτικη διάθεση τους φαινόταν σε κάθε ρούχο. Οι Ds είναι εξωστρεφείς με κάθε τρόπο γι αυτό «φορώντας» τις δημιουργίες τους νιώθεις σίγουρα αυτοπεποίθηση.

IMG_1338.jpg

more posts vipnews
More Stylemeligan
Search