Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό ότι δεν ξεχνάει! Αν και καθόλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής της καριέρας έχει αλλάξει αρκετούς συνεργάτες, υπήρξαν και κάποιοι που η αποχώρησή τους από την εκπομπή της την πίκρανε ιδιαιτέρως.
Μια από αυτές ήταν και εκείνη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, με το επαγγελματικό αυτό διαζύγιο να έδωσε στη «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης» ένα γερό χαστούκι.
Πριν μερικές μέρες, η 49χρονη παρουσιάστρια πήγε στην κουζίνα, όπου βρισκόταν η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, και ξαφνικά της πέταξε σπόντα για τον τηλεοπτικό χωρισμό τους, πριν από 10 χρόνια. «Έχουν περάσει 10 χρόνια από το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον κι εγώ ξέρεις τι θυμάμαι; Τον χωρισμό μας! Τότε με άφησες! Με πλήγωσες πολύ! Στην Καλαμάτα ήμασταν, τώρα το θυμήθηκα. Κάτσε να φάω 7 κεφτέδες να συνέλθω! Τότε την πήρα τη μαχαιριά στην καρδιά, στην Καλαμάτα, τότε. Πού να το ξεχάσω;», είπε η Ελένη, πέφτοντας στην αγκαλιά της γνωστής μαγείρισσας.