Home Media

Τάκης Γιγουρτάκης: Τα αναβολικά “σκότωσαν” τον γιο μου

Καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα για την υγεία μου” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη ήταν ο πατέρας του αδικοχαμένου Νίκου Γιγουρτάκη, Τάκης όπου μίλησε για τα αίτια θανάτου του γιου του…

«Σε πρώτη φάση ξέραμε ότι αιτία θανάτου ήταν η ανακοπή. Ήταν ένα παιδί που έσφυζε από ζωή, δεν κάπνιζε ούτε έπινε» δήλωσε ο επιχειρηματίας.

«Αυτό που τον οδήγησε στο θάνατο ήταν ένα συγκεκριμένο φάρμακο, το οποίο ανακαλύφθηκε στην Αγγλία για πάχυνση βοοειδών. Και μετά το έδιναν σε άλογα κούρσας. Σήμερα έχει απαγορευτεί στην Αγγλία ακόμα και για πάχυνση βοοειδών» εξήγησε.

Ωστόσο ο πατέρας του Νίκου γνώριζε πως καταναλώνει αναβολικά από την πρώτη στιγμή:

«Ήξερα ότι έπαιρνε αναβολικά. Είχαμε κάνει ομηρικούς καυγάδες πάνω σε αυτό και του είχαμε πετάξει πολλά σκευάσματα που είχαμε βρει στο σπίτι του. Μου έλεγε “δεν ξέρεις τι λες” και “όλα είναι υπό έλεγχο”».

Όπως αναφέρει ο Τάκης Γιγουρτάκης δυο μήνες πριν φύγει από τη ζωή του έκανε ιατρικές εξετάσεις με το ζόρι:

«Ενώ όλα ήταν καλά, η χοληστερίνη του ήταν στα ύψη. Σε σημεία τρελά. Ο γιατρός μου είπε πως θα πάθει καρδιακή προσβολή».

Πώς εξηγεί όμως τον εθισμό του γιου του με τα αναβολικά;

«Δημιουργείται ένας ναρκισσισμός. Τα βαριά αναβολικά είναι σαν ναρκωτικά. Υπάρχουν δεκάδες βαποράκια που πουλάνε όλα αυτά τα πράγματα. Και δεν ξέρω κανέναν μέχρι σήμερα να έχει συλληφθεί».

Τέλος εξήγησε και το λόγο που βγαίνει και μιλά για τα αίτια του θανάτου του γιού, καθώς θέλει να περάσει το δικό του μήνυμα:

«Πάρα πολλά παιδιά πρέπει να πάρουν ένα μάθημα από το Νίκο και να σταματήσει αυτή η ιστορία. Και κάποιοι εισαγγελείς, να ψάξουν το θέμα των αναβολικών!»

more posts vipnews
More Media
Search