Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στη γυναικεία δημιουργικότητα, τη διάκριση και την έμπνευση φιλοξένησε το Athénée Athens, με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από την ίδρυση των Greek International Women Awards (GIWA). Στο private press dinner, η Μιμή Ντενίση, Ambassador του θεσμού, βρέθηκε στο επίκεντρο μιας συνάντησης που σηματοδότησε όχι μόνο την πορεία των βραβείων, αλλά και τη νέα εποχή τους.
Με τη διαχρονική της παρουσία στον πολιτισμό και τη δυναμική προσωπικότητά της, η Μιμή Ντενίση υποστήριξε το μήνυμα της διοργάνωσης, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες ελληνικής και κυπριακής καταγωγής να αναδείξουν την επαγγελματική τους διαδρομή και τα επιτεύγματά τους. Όπως υπογράμμισε, η αναγνώριση έχει ιδιαίτερη αξία, ενώ η αλληλοϋποστήριξη μεταξύ των γυναικών μπορεί να δημιουργήσει νέες προοπτικές και ουσιαστικό κοινωνικό αντίκτυπο.
Σημαντικό σταθμό της βραδιάς αποτέλεσε η ανακοίνωση του GIWAAssociation, μιας διεθνούς κοινότητας που θα προωθεί τη συνεργασία, την ανταλλαγή γνώσεων, το mentoring και την επαγγελματική εξέλιξη. Η ιδρύτρια και πρόεδρος των GIWA, Σοφία Κωνσταντοπούλου, έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας, τονίζοντας: «Τα πρώτα δέκα χρόνια των GIWA ήταν χρόνια αναγνώρισης. Τα επόμενα θέλουμε να είναι χρόνια συμμετοχής, σύνδεσης και πραγματικού αποτυπώματος».
Με περισσότερες από 800 υποψηφιότητες και παρουσία σε πάνω από 20 χώρες, τα GIWA συνεχίζουν τη διαδρομή τους, έχοντας πλέον ανοίξει την πλατφόρμα αιτήσεων για τον νέο κύκλο των βραβείων, σε 15 κατηγορίες.
Δείτε φωτογραφίες:
φωτογραφίες: papadakispress/ Γιώργος Παπαδάκης













